Annick Lombart

Nieuw bij Lol: Annick. Enthousiast. Betrokken. Verknocht aan Leuven & omgeving.

 

Annick is geboren en getogen in de Stille Kempen, maar verknocht aan Leuven sedert ze hier 40 jaar geleden kwam studeren en bleef plakken.

Door haar opleiding Criminologie en diverse activiteiten in het lokale verenigingsleven heeft ze een brede interesse voor mens en maatschappij. Ze heeft oog voor kunst, niet alleen de kunst met een grote K, maar ook voor de kleine dingen des levens: dat wat een dorp of stad leefbaar maakt, dat wat mensen bezielt en aanspreekt.

Een goeie gids is voor Annick iemand waar je graag naar luistert, iemand die duidelijke taal spreekt met gezond gevoel voor humor en een flinke dosis spontaniteit. Iemand die je met enthousiasme en gedrevenheid meeneemt in haar verhaal.

 

Opleiding, ervaring & aanbod:

  • Afgestudeerd aan het CVO Oranjerie als reisleider Vlaanderen, Hagelandgids en stadsgids Leuven.

 

  • Actief als bus-en excursiebegeleider/vrijwilliger voor reizen naar Zwitserland.

 

  • Naast Nederlands, Frans en Engels heeft ze een goede basiskennis Italiaans.

 

  • Wens je het verhaal te kennen achter pittoreske pleintjes en statige colleges?  Laat je dan op sleeptouw nemen doorheen het eeuwenoude maar springlevende Leuven. Op jouw vraag werkt Annick graag een rondleiding op maat uit.

 

  • Met veel plezier geeft Annick je ook tips over geschikte accommodaties, leuke activiteiten, de beste plekjes om te gaan lunchen, dineren of te shoppen.

 

Andere rondleidingen:

  • Fietstocht ‘Op en rond de Aarschotsesteenweg’ (10 km): een fietstocht waarin je meer verneemt over de geschiedenis van Wilsele-Putkapel, een deelgemeente van Leuven.

  • Fietstocht ‘Vrouwentongen’ (25 km): een fietstocht door Wijgmaal en omgeving op zoek naar de leefwereld van enkele vrouwelijke vroegere bewoners

 

Je kan Annick contacteren op haar tel 0495/25 70 25 of via email: annick.lombart@telenet.be

foto aan brug.jpg
foto Fort.jpg
foto Holsbeek.jpg