za 13 feb. | Totem, Ladeuzeplein

2de fotozoektocht: De zuilen van de stad

Na het succes van de eerste LoL fotozoektocht, gaan we opnieuw op stap voor een nieuwe zoektocht! Verlengd tot 20/4!
Registratie is afgesloten
2de fotozoektocht: De zuilen van de stad

Tijd en plaats

13 feb. 15:57 – 31 mrt. 23:59
Totem, Ladeuzeplein, Monseigneur Ladeuzeplein, 3000 Leuven, België

Over deze wandeling

Ontdek de ontelbare zuilen die je in Leuven tegenkomt. Op een route van 3 km bewonder je de vele mooie gebouwen, versierd of gestut door stevige of slanke kolommen. Je maakt ook kennis met de eerder figuurlijke zuilen die onze stad vorm hebben gegeven.

Je zoekt 25 foto’s langs de wandelweg, telkens te zien vanaf de straat, maar je moet ook wel eens omhoog of achterom kijken. De foto’s moet je in de juiste volgorde van de wandelroute plaatsen. De wandeling start aan de “Totem” op het Ladeuzeplein.

Voor kinderen is er ook een aparte fotozoektocht (16 foto’s) met als thema de beelden van de stad. Het startpunt voor deze fotozoektocht is het begin van de Mechelsestraat.

Voor 3€ kan je een geprinte versie van de zoektocht bekomen bij de Toeristische Dienst – Naamsestraat 3 te Leuven of je kan de zoektocht ook downloaden op deze website.

Trek je wandelschoenen maar aan en zet je speurneus op ! Je ontdekt vast weer een ongekend stukje Leuven.

Je antwoord kan je insturen naar lotsofleuven@gmail.com tegen uiterlijk 20 april 2021. Er wordt een winnaar getrokken uit de juiste inzendingen die een gratis ticket wint voor een 3x3 rondleiding naar keuze door Lots of Leuven.

Registratie is afgesloten

Share This Event