zo 29 nov. | Pater Damiaanplein

Fotozoektocht tot 11 januari: De Leuvense Jetset van toen en nu

Van 29 november tot 11 januari!!! Print de folder met de volledige tekst en uitleg en wandel langs de plaatsen waar ze woonden, werken, herdacht worden. Maak kans op een echte Lots of Leuven-prijs! Er is ook een "kids"-versie!!!
Registratie is afgesloten
Fotozoektocht tot 11 januari: De Leuvense Jetset van toen en nu

Tijd en plaats

29 nov. 2020 11:34 – 10 jan. 2021 20:34
Pater Damiaanplein, Pater Damiaanplein, 3000 Leuven, België

Over deze wandeling

"Ken je de “Leuvense Jetset van toen en nu” ? Ontdek ze tijdens deze fotozoektocht van Lots of Leuven! Print de folder met de volledige tekst en uitleg en wandel langs de plaatsen waar ze woonden, werken, herdacht worden.  Langs dit traject (ong. 3 km), met start op het Pater Damiaanplein, kan je ook de 25 foto’s terugvinden van deze wandeltocht. Plaats ze in de juiste volgorde van de wandelroute en mail wat je hebt gevonden naar lotsofleuven@gmail.com tegen uiterlijk 11 januari 2021. Uit de meest juiste inzendingen wordt een echte Lots of Leuven-prijs getrokken.  Voor de jonge stadswandelaars is er een "kids"-versie beschikbaar van de foto-opdracht.  " 

De download is gratis (zie homepage).

De folder van de zoektocht is ook in printversie af te halen bij de toeristische dienst van de stad Leuven (Visit, Naamsestraat 3, Leuven) aan 3 €.

Registratie is afgesloten

Share This Event