Beelden in de kijker

De wandeling “ Beelden in de kijker” is een buitenbeentje in de activiteiten van LoL : niet minder dan 8 gidsen gaan de uitdaging aan om hun uitverkoren standbeeld in de kijker te zetten. Deze 8 gidsen gaan, elk in hun eigen stijl hun beste beentje voor zetten om de deelnemers ervan te overtuigen dat hun beeld meer aandacht verdient en de eretitel “Beeld in de kijker” terecht mag opeisen .


De geselecteerde beelden bevinden zich in de Leuvense binnenstad , maar vaak worden ze achteloos voorbij gelopen , zonder stil te staan bij de betekenis of de symboliek ervan. Met deze uitzonderlijke wandeling wil LoL hierin verandering brengen.


Op het einde van het traject zullen de deelnemers hun stem kunnen uitbrengen , waardoor zij uiteindelijk de felbegeerde eretitel “Beeld in de kijker” zullen toekennen. Tot slot maken de deelnemers zelfs kans op een leuke prijs : het boek “Vensters op Leuven-een geschiedenis” (uitgave van SalSa) wordt immers verloot onder de deelnemers … een reden temeer om je in te schrijven.

Belangrijke informatie

2/10/2021
15:00
9
De kiosk in het stadspark
Inschrijven is verplicht

Alvast een voorproefje: