Onze rondleidingen

 De gidsen van Lots of Leuven bieden een heel brede waaier aan stadswandelingen aan.
Je kan bij ons terecht voor de algemene thema’s. Maar we bieden ook specifieke wandelingen aan, gebaseerd op de individuele passies en specialiteiten van de gidsen van Lots of Leuven.

We zijn heel flexibel bij Lots of Leuven: onze gidsen gaan op stap met kleine en grote groepen, te voet of met de fiets, rondleidingen kunnen in verschillende talen, er is een aanbod binnen of buiten Leuven.

Voor concrete vragen of om afspraken te maken m.b.t. datum, uur, aantal deelnemers, modaliteiten, prijs, enz. mail je ofwel naar lotsofleuven@gmail.com of rechtstreeks naar de gidsen zelf.

Soort wandeling
DSC_9646 (2)
Vanop de wijnheuvel, vroeger en nu
ontdek drie sites
Ria-min
Maria wandeling
Het verhaal van Maria in Leuven
Christel-min
Bierke Plezierke
Leuven en bier zijn al eeuwenlang onafscheidelijk verbonden. We nemen je mee op een tocht door de Leuvense biergeschiedenis en sluiten indien gewenst af met een bierproever.
Profiel foto small
De eerste vrouwelijke studenten
Wie waren de eerste Leuvense “porren” ?
Christel-min
Smakelijk Leuven
We wandelen van gerecht naar gerecht in 3 stops. Tussendoor leer je de stad kennen. De ideale combinatie van gastronomisch genieten en de stad leren kennen.
Herman-min
De Hertogensite
De Hertogensite – verwijzend naar de Brabantse hertogen en bakermat van de vermaarde Leuvense zorginstellingen – is één van de oudste historische ijkpunten van onze stad.