Fotozoektocht: Vintage of hip shoppen in Leuven

De fotozoektocht van Lots of Leuven neemt je mee naar het hartje van Leuven. We gaan op zoek naar winkels en cafés en vergelijken vroeger en nu. Als een pand vernieuwd is, ben je al snel vergeten hoe het er vroeger uitzag. We zullen je tijdens deze tocht hierbij helpen.

De tocht is ± 4 km lang. Volg de route op de kaart en de wegbeschrijving. In bijgaande tekst verneem je iets meer over enkele bijzondere panden.

Langs dit traject vind je 32 foto’s terug, telkens te zien vanaf de straat, maar kijk zeker ook geregeld omhoog, omlaag of achterom. Bij deze zoektocht is er een dubbele opgave. Plaats alle foto’s in de juiste volgorde van de wandelroute, vanaf het vertrekpunt op de Grote Markt, tot op het M. de Layensplein. Bovendien duid je bij de oude foto’s de juiste letter aan van het beschreven pand in het blauwe vak. Duid het nummer van de foto uit de reeks van 32, die een detail weergeeft van ditzelfde pand in het rode vak. De juiste volgorde kan je mailen naar lotsofleuven@gmail.com tegen uiterlijk 31 augustus 2024. De oplossing wordt je dan toegestuurd.

https://www.lotsofleuven.com/wp-content/uploads/2024/04/fotozoektocht-oud-en-nieuw-c.pdf

Belangrijke informatie

31/05/2024
Grote Markt
Een hard copy is te bekomen bij Visit Leuven voor 5€
M. De Layensplein
Inschrijven vooraf is niet nodig

Alvast een voorproefje: