Karina Seynaeve

Uw stadsgids en reisleidster (of samen met Didier Spruyt) voor uw wandelingen in Leuven en omgeving.

Wij bieden thema wandelingen of rondleidingen op maat.

Om onze bezoekers te kunnen bekoren en boeien, vernieuwen we voortdurend onze onderwerpen. Zo hebben we ondertussen een uitgebreide portfolio bonte verhalen samengesteld. Vertelsels met een historische achtergrond, gekleurd met anekdotes, die blijven hangen in de hoofden en stenen, gevels, straten en bomen tot leven brengen. Dat maakt onze geleide wandelingen actueel, afwisselend en vooral leuk.

 

Didier en ik brengen ook unieke duo-gidsrondes, waarbij we afwisselend het onderwerp vanuit ons eigen standpunt belichten. We mikken op spontane interactie en doen beroep op al jullie zintuigen. Onze toehoorders, zowel Leuvenaars, toeristen, studenten of scouts; appreciëren deze extra dynamiek!

Ons uitgebreid aanbod vindt U hier.

 

Wil je samen met ons de stad verkennen. Ga je voor een korte (drie kwartier) of voor een lange (een volledige dag) rondleiding of iets daartussen : alle wandelingen kunnen worden aangepast aan uw wensen en interesses, of thematisch gebundeld worden in één wandeling. Ben je met 2 of met een grote groep : vraag het ons, wij houden van een uitdaging!

Hou ook de ondertussen legendarische Lots of Leuven 3x3 wandeling in het oog.

 

Zoek je gidsen buiten de stad? Karina & Didier gidsen ook in het Hergé-museum in Louvain-la-Neuve en voor Dru!f Overijse.

 

Tot weldra!